Servicii funerare

Prin serviciile care le oferim, încercăm și noi să fim alături de tine în clipele de grea încercare. De la coroane sau sicrie, la intermedierea actelor de deces sau transportul sicriului la capelă, acoperim toată gama de produse și servicii funerare.

Puteți să lăsați stresul deoparte, știind că echipa noastă se va ocupa de totul într-un moment în care aveți nevoie de sprijin mai mult ca niciodată. Ne puteți contacta NON-STOP.

Constatare deces

Constatare deces – se poate face de către medicul nostru care are drept de liberă practică sau de către medicul de familie unde pacientul este înscris dar numai în urma examinării și identificării în baza unui document de identitate, a persoanei decedate și numai în cazul în care nu exista suspiciune cu privire la cauzele decesului.
În urma constatării decesului se eliberează de către medic certificatul medical constatator de deces (CMCD)

Consultanta de specialitate

Asigurăm consultanta de specialitate gratuită non-stop cu privire la toate informațiile necesare organizării unei înmormântări. Acest serviciu este adresat persoanelor care vor sa fie informate în prealabil și să anticipeze costurile, sau vor sa afle alte detalii ce se pot dovedi esențiale în astfel de momente.
Decesul unei persoane reprezintă încetarea ireversibilă a activității cerebrale și cardiace, stabilită prin mijloace medicale de către persoane calificate.

Imbalsamare

Îmbălsămarea este procedeul medical prin care se urmărește conservarea decedatului și evitarea descompunerii accelerate a acestuia. Îmbălsămarea se efectuează de către personal calificat în meseria de autopsier în prezența medicului care a constatat decesul. În urma efectuării procedurii de imbalsamare se eliberează certificatul de îmbălsămare, document obligatoriu pentru transportarea sicriului și depunerea acestuia la capela.

Toaletare

Toaletarea decedatului se poate efectua de către membrii echipei noastre atât la domiciliul dumneavoastră cât și în locația noastră cu respectarea normelor de igiena. Îmbrăcarea decedatului se face cu obiecte vestimentare puse la dispoziție de către familie sau achiziționate de către noi după care se procedează la așezarea în sicriu. Cosmetizarea –  Toaletarea decedatului se face după caz la solicitarea familiei. Procedura de împachetare se referă la sigilarea corpurilor aflate într-o stare avansata de degradare și constă în efectuarea tuturor operațiunilor necesare în vederea închiderii ermetice a sicriului.

Declararea decesului

Declararea decesului se face în termen de 3 zile și sunt necesare:

-certificatul medical constatator al decesului (CMCD);
-actul de identitate al decedatului;
-certificatul de naștere al decedatului;
-actul constatator de deces;
-declarație dacă nu există C.I. sau livretul militar al decedatului;
-dovada eliberată de Parchet, dacă decesul s-a produs prin sinucidere, accident sau alte cauze violente sau dacă înregistrarea decesului se face în mai mult de 3 zile de la data producerii acestuia.

Acte necesare inhumarii

Acte necesare inhumarii. Oferim sprijin în obținerea actelor necesare inhumarii sau incinerării și eliberarea lor în cel mai scurt timp posibil pentru localitățile din județul Teleorman. Aveți nevoie de următoarele documente:

-Copie după certificat constatator al decesului;
-Certificatul de îmbălsămare;
-Autorizație de la SANEPID;
-Certificatul de deces;
-Adeverința de înhumare;
-Contractul de concesiune a locului de veci;

Sicrie

În magazinele noastre găsiți peste 60 de modele de sicrie de proveniență autohtona sau din import, fabricate din diferite esențe (brad, stejar, fag, tei, plop,nuc, cireș etc), sub o largă paletă de culori și motive decorative. Îndeplinim și cele mai exigente solicitări cu privire la formă, dimensiune. Sicriele sunt complet echipate cu: lenjerie, capitonaj capac, pânză de fata, orar mic, orar mare, pernă, saltea absorbantă. Vă punem la dispoziție cruci inscripționate și asortate la culoarea sicriului.

Transport si manipulare

Transport si manipulare – sunt realizate conform legii, de către personal autorizat, cu mașini omologate și special amenajate pentru transporturi funerare.
Manipularea sicriului se efectuează de către echipa noastră și constă în preluarea sicriului de la morga spitalului sau de la domiciliu, urcatul sau coborâtul etajelor, depunerea sicriului la biserica (capela) și transportul la cimitir.

Depunere la capela

Dacă familia nu dorește ca activitatea de priveghere să se desfășoare la domiciliu atunci vă putem asigura tranzitul persoanei decedate și depunere la capela cimitirului unde se afla locul de veci sau la orice altă capelă ne este indicată.

Organizare parastase

Organizare parastase – Vă putem ajuta la crearea unui meniu specific parastaselor tradiționale pentru pomenire.
Pentru organizarea de parastase, vă putem oferi pachete alimentare, cozonaci, coliva, meniuri speciale pentru pomeni, pachete parastas (de dulce sau de post), CATERING la domiciliu, închiriere de restaurant cu personal calificat.

Dosarul pentru ajutor de inmormantare

Vă putem ajuta sa întocmiți dosarul pentru ajutor de inmormantare sau putem printr-o împuternicire acordata firmei noastre sa-l ridicam noi și să-l decontam automat din prețul total al serviciilor solicitate.
Ajutorul de înmormântare acordat de CNPAS este un drept legal al tuturor pensionarilor și asiguraților în conformitate cu Legea 263/2010 și este pentru anul 2015 în cuantum 2.415 lei.
El se acordă unui membru din familie sau celui care s-a ocupat de înmormântarea persoanei decedate dacă aceasta a beneficiat de pensie de la Casa Națională de Pensii.

Cruci Marmura, Granit

Executăm CRUCI MARMURA, GRANIT după model, schiță sau poză.

Oferim clientului posibilitatea de personalizare a monumentului, alegând materialul, dimensiunile, culoarea, precum și alegerea accesoriilor (poză ceramică, litere bronz, accesorii din bronz).

TRANSPORT GRATUIT și INSCRIPȚIONARE GRATUITĂ, dacă se dorește putem oferi și servicii montaj.

Lucrari funerare

Firma nostră realizează lucrari funerare în cimitir, cu materiale de calitate la cele mai accesibile prețuri.

Lucrările includ de la montarea monumentelor funerare pana la borduri, CAVOURI, CRIPTE, capace, drumuri lângă morminte, etc.

Pentru lucrările în cimitire, termenul de execuție este de 3 zile lucrătoare.