Despre noi - Funerare Teleorman

CASA FUNERARA ERVIN


DESPRE NOI


Vă oferim NON-STOP cea mai largă gamă de produse și servicii funerare din Teleorman și împrejurimi. Păstrăm tradiția zonei de zeci de ani și în același timp ne-am aliniat la normele europene în domeniu, astfel încât să putem satisface cele mai exigente pretenții.
Venim în ajutorul familiilor îndurerate care îi pierd pe cei dragi, cu produse și servicii specifice unui astfel de eveniment tragic și dureros, încercând să alinăm durerea familiei, să oferim ajutor în aceste momente grele de lacrimi și durere, dând dovadă de mult respect și profesionalism.
Ne mândrim cu furnizarea de servicii complete, personalizate și pline de compasiune și respect. Puteți să lăsați stresul deoparte, știind că echipa noastă se va ocupa de totul într-un moment în care aveți nevoie de sprijin mai mult ca niciodată.
În aceste momente dificile, vă stăm la dispoziție cu gama noastră completă de servicii funerare, care include printre altele și consilierea și suportul nostru, întocmirea documentelor necesare, pregătirea sicriului, toaletarea și îmbălsămarea persoanei decedate, transportul mortuar sau repatrierea și pregătirea locului de veci.
Casa Funerară E R V I N va oferă NON-STOP cea mai largă gamă de produse și servicii funerare din Teleorman și împrejurimi. -0767070143-

SICRIE


Va oferim o gama foarte diversificata de sicrie din diferite esente de lemn, cum ar fi stejar, plop, fag, brad, la preturi foarte accesibile pentru toate buzunarele.

TRANSPORT FUNERAR

Dispunem de un parc auto cu autoturisme funerare specializate in transportul funerar, dar si autovehicule de transportat coroane.

TRANSPORT PERSOANE

Venim in intampinarea dumneavoastra si cu acest serviciu pentru a va putea satisface toate cerintele de la A la Z.

CATERING

Venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii de catering complete servicii incinerare bucuresti ilfov servicii funerare non stop.

INCINERARE

Agentia noastra funerara se ocupa cu servicii complete pentru incinerare, de la acte la colectarea cenusei, in cele mai bune conditii la preturi minime.

TOALETARE

Servicii funerare non stop bucuresti ilfov servicii toaletare persoane decedate. Trupul persoanei decedate trebuie pregatit cum se cuvine pentru inhumare si de aceea noi intervenim in sprijinul dumneavoastra cu personal specializat pentru a spala, imbraca si barbieri persoana decedata.

REPATRIERE

Repatriere persoane decedate din europa in romania servicii funerare non stop. Repatriere persoane decedate din Europa in Romania.

MEDIC LEGIST CONSTATATOR

Servicii funerare non stop bucuresti ilfov servicii medic legist Pentru a va putea elibera certificatul medical constator a-l decesului fara a mai fi nevoie ca dumneavoastra sa mergeti la medicul de familie, persoana decedata trebuie examinata de un medic legist care ulterior va va elibera acest certificat conform cauzei decesului.

MEDIC IMBALSAMARE

Servicii funerare non stop bucuresti ilfov servicii medic inbalsamare. Imbalsamarea se face numai de catre personal specializat si este o metoda de pastrare in conditii cat mai bune a trupului.